Få et godt inneklima i hjemmet

 

Et ventilasjonsanlegg fra AIRbyNATURE er en enkel, effektiv og økonomisk løsning for deg som ønsker det beste for din familie, helse, bolig og hytte.

Vår løsning minimerer mengden rør som må monteres, og med vår app-løsning får du et selvkjørende system som du kan kontrollere etter dine behov.

For familier med allergi og astma, bolig og hytte med peis og vedovn og for deg med et ønske om et behagelig inneklima, er AIRbyNATURE sitt ventilasjonsanlegg den rette løsningen.

Våre produkter kommer i ulike utgaver, og vi lager alltid løsningen for det enkelte hus og den enkelte sak. Nedenfor kan du lese mer om produktet vårt og hvordan det fungerer.

Hybrid ventilasjon

AIRbyNATURE sine veksler-enheter kan suppleres med avtrekk og tilførsel i rør som transporterer gammel luft ut av bygget. Med hybridløsningen suges det kun luft innenfra og ut gjennom rør, så det er ingen sopp, skitt, pollen eller partikler fra omgivelsene i systemet som kommer inn i bygget og belaster inneklimaet som i konvensjonelle systemer. Systemet kan kjøre uten filter om ønskelig. Det kan monteres filter for både innsug og utblåsing.

Rørfri ventilasjon

Med AIRbyNATURE får du et rør fritt system hvor vår vegg-veksler både kan suge den fuktige luften ut av huset og blåse frisk luft inn i huset. Luften distribueres deretter av vår patenterte innendørsenhet. Du får derfor en ventilasjonsløsning på denne måten, enten helt uten eller med minimalt med rør. Det kan monteres filter for både innsug og utblåsing.

Hvordan ser en AIRbyNATURE løsning ut?

I videoen her kan du få et inntrykk av hvordan en AIRbyNATURE-løsning kan se ut. Klippene i videoen er fra en tak-løsning, men husk at vi også kan montere under tak og i vegg avhengig av dine behov.

Vegg-veksler fra AIRbyNATURE – en enhet for flere rom

 

Med AIRbyNATURE sin vegg-veksler får du en enkelt enhet som kan dekke flere rom samtidig. Du får også et apparat som både suger ut fuktig luft og blåser inn frisk luft.

Aggregatet avbildet til høyre er installert i en kjeller, hvor det suger fuktig luft ut av et tilstøtende vaskerom og blåser frisk luft inn i rommet der det er installert. Til tross for effektiviteten er enheten stort sett lydløs, og forstyrrer derfor ikke lydbildet i huset.

Alle enheter kan tilpasses vegg tykkelse, og kan settes inn og utstyres etter den enkelte løsning og bolig.

Inne enheter fra AIRbyNATURE – et patentert produkt

Med AIRbyNATURE sin inne enhet kan du lufte hele huset uten å installere rør.

De er perfekte for oppussingsprosjekter der rørlegging er vanskelig. Inne enhetene inkluderer to vifter som sitter i veggen. Den ene for å ventilere frisk luft inn i rommet, og den andre for å sende den brukte luften ut.

På denne måten blir luften fordelt rundt i boligen uten at det må legges rør.
Inne enhetene kan monteres i mange ulike sammenhenger, og kan justeres etter veggtykkelse.

Enhetene er støysvake, effektive og kan installeres raskt. Aggregatet benytter også varmegjenvinning, som betyr at systemet resirkulerer varme ved å overføre den fra luften som blåses ut til luften som blåses inn.

Tak enhet fra AIRbyNATURE – sterk motor med skjulte rør

Med AIRbyNATURE sin tak enhet kan du få en enhet med sterk motor som både kan suge luft ut av dine fuktige rom og blåse frisk luft inn i oppholdsrom. Her blir luft både sugd inn og blåst gjennom ventiler i taket. Rørene går her på et loft, derfor er de ikke synlige i huset.

Lofts aggregatet kan med fordel suppleres med vårt innendørs aggregat for å få en hybridløsning hvor man får en større motor uten synlige rør. Enheten bruker også varmegjenvinning, som betyr at systemet resirkulerer varme ved å overføre den fra luften som blåses ut til luften som blåses inn.

Aggregatets rør går i taket og kan derfor settes opp på en diskret måte.

Undertaks enhet fra AIRbyNATURE – sterk motor med minimalt med rør

Med AIRbyNATURE sin undertaks enhet kan du få en enhet med sterk motor som både kan suge luft ut av dine fuktige rom og blåse frisk luft inn i oppholdsrom. Her blir luft både sugd inn og blåst gjennom rør som går langs taket. Aggregatet monteres på en diskret måte, som gjør at rør kan føres der det er nødvendig.

Undertaks aggregatet er supplert med vårt inner aggregat, for å få en hybridløsning hvor man får en større motor uten synlige rør, mens luften fortsatt fordeles. Enheten bruker også varmegjenvinning, som betyr at systemet resirkulerer varme ved å overføre den fra luften som blåses ut til luften som blåses inn.

Det er også mulig å bruke utrangerte skorsteiner eller lignende i forbindelse med montering av anlegget.

Kontroller ventilasjonssystemet med smarttelefonen

Når du investerer i et ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra AIRbyNATURE, får du en selvkjørende app-løsning som du kan styre etter dine behov.

I hverdagen går anlegget som planlagt, men du kan som administrator, eier eller vaktmester også velge å justere effekten dersom du føler behov.

Dette gjør løsningen egnet for for eksempel borettslag, kontor, hotell, institusjoner og privatpersoner.

Sentrale rettigheter

For anlegg installert i for eksempel borettslag, institusjoner og kontorfellesskap kan man velge at det kun er vaktmester, eller eier som har tilgang til å styre anlegget og få tilgang til inneklima historikken ved hjelp av dashbordet.

Det vil for eksempel være mulig å velge at vaktmester i et borettslag skal kunne styre alle boliger – uten at leietakerne har tilgang til å styre enhetene.

Brukerrettigheter

Ved anlegg installert i for eksempel en privat eid bolig eller i foreninger hvor kontroll ikke skal utføres av en vaktmester, kan beboerne selv få tilgang til dashbordet for å styre anlegget og hente inneklima data.

Inneklima historikk

Dashbordet viser faktiske måleresultater fra systemets sensorer og historikken til inneklimaet, slik at boligen kan overvåkes. Tilgang til inneklima data viser seg raskt å være interessant og ofte vil beboere, leietakere og brukere med økt bevissthet begynne å endre atferd i forhold til for eksempel ventilasjon og regulering av temperatur.

Intelligent kontroll

Hver enkelt enhet har innebygd intelligent kontroll, som kommuniserer med de andre via det trådløse nettverk for å sikre at systemet kjører som et enhetlig system – men enhetene kan også styres individuelt.

Tilpass systemet til din hverdag i appen

Styresystemet lar deg justere inntaket av frisk luft i en gitt tidsperiode – akkurat slik at det passer best for din hverdag.

Det kan for eksempel være hensiktsmessig å få tilført mer frisk luft etter kl. 9, når alle er ute av huset, og igjen etter 19.30, når matlagingen er ferdig.

I appen stiller du rett og slett inn tiden i henhold til din rytme og når systemet skal justeres opp. Etter den angitte tiden vil systemet gå tilbake til normal styrke.

Følg utviklingen av ditt inneklima – via appen

Dashbordet lar deg også se hvordan luftfuktigheten, CO2-nivået og temperaturen utvikler seg over tid.

Fra det øyeblikket systemet er installert vil du kunne se hvordan inneklimaet har vært og om det må justeres.

Du kan få tilgang til hvilken som helst periode mens systemet er installert og følge eller sammenligne utviklingen av inneklimaet.

Få oversikt over ditt ventilasjonsanlegg – via appen

Komfort innstillingen på dashbordet dekker styrken som systemet er programmert til å kjøre med for å overholde byggeforskriftenes krav til ventilasjon.

Når røyk/mat-knappen er aktivert, vil hoved-veksleren forsyne kjøkkenet med maksimal frisk luft. Samtidig avtar enheter i andre rom i styrke, slik at mat-osen og røyken suges ut og ikke blandes med den rene luften i de andre rommene.

Skal vi hjelpe deg eller bedriften din ?

Hovedkontor / Lager
Dalstuvegen 19 - 2340 Løten

Butikk / Kontor
Storgata 14 - 2408 Elverum

E-post: post@smik.no

Tlf: 411 56 566

Åpent: Ta gjerne kontakt først, for å være sikker på vi er på plass

Organisasjonsnummer: 931 684 183 MVA

Salgs- og leveringsbetingelser

Retur- og angrerettigheter

Sikkerhet og personvern

samarbeidspartner