Profil

Velkommen til Smart Inneklima AS

Vi er Smart Inneklima, et dedikert team med lidenskap for å tilby kvalitetsprodukter og enestående kundeservice til våre kunder over hele Norge. Vår visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for alle dine behov når det gjelder soldrevet ventilasjon og isolering for de fleste formål.

Vår Historie

Smart Inneklima ble grunnlagt med en visjon om å gi full oppmerksomhet til våre produkter. Siden den spede begynnelse har vi vært forpliktet til å levere innovative løsninger av høyeste kvalitet, samtidig som vi opprettholder et sterkt fokus på kundetilfredshet. Gjennom årene har vi utviklet oss til å bli en pålitelig ressurs og en leder innen solventilasjon og isolering.

Våre Verdier

I alt vi gjør, er vi forpliktet til å følge våre kjerneverdier:

  • Kvalitet: Vi streber etter å tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet som oppfyller eller overgår våre kunders forventninger.
  • Kundetilfredshet: Kundenes tilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi jobber hardt for å sikre at hver kundeopplevelse er positiv og minneverdig.
  • Innovasjon: Vi er lidenskapelig opptatt av å være i forkant av bransjens trender og teknologiske fremskritt. Vi søker kontinuerlig etter nye og bedre måter å betjene våre kunder på.
  • Pålitelighet: Våre kunder kan stole på oss for pålitelige produkter, tjenester og leveranser. Vi tar ansvar for våre handlinger og forpliktelser.

Vårt Team

Smart Inneklima drives av et dedikert team av fagfolk som bringer en bred og mangfoldig kompetanse til bordet. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere eksepsjonell service og støtte til våre kunder i alle faser av deres reise med oss.

Vårt Løfte

Når du velger Smart Inneklima, kan du være trygg på at du velger en pålitelig partner som er forpliktet til din suksess. Vi lover å fortsette å strebe etter kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet i alt vi gjør.

Takk for at du valgte Smart Inneklima.

 

Hovedkontor / Lager
Dalstuvegen 19 - 2340 Løten

Butikk / Kontor
Storgata 14 - 2408 Elverum

E-post: post@smik.no

Tlf: 411 56 566

Åpent: Ta gjerne kontakt først, for å være sikker på vi er på plass

Organisasjonsnummer: 931 684 183 MVA

Her bor vi

Salgs- og leveringsbetingelser

Retur- og angrerettigheter

Sikkerhet og personvern