Ventilasjonsanlegg i bolig med skrå tak

Har du en bolig hems kan det være vanskelig å installere et tradisjonelt ventilasjonsanlegg, da det kan være vanskelig å finne plass til de store rørkassene som skjuler ventilasjonsrørene. Samtidig er det dyrt å føre rør hele veien gjennom huset.

Med AIRbyNATUREs veggveksler slipper du synlige rør og rørbokser, samtidig som du både suger den fuktige luften ut og blåser frisk luft inn i huset. Våre veggvekslere og luftfordelende innendørsenheter (se bilde) kommer i en enkel og diskret design. Systemet er energieffektivt og stillegående, samtidig som det sikrer et rent og sunt inneklima.

Rask og enkel installasjon

Den rørløse løsningen er en fordel med tanke på installasjonstid, plass, utseende og helse.

Systemet kan kjøres uten filtre, om ønskelig. Det kan monteres filtre for både innsugnings- og avtrekksluft.

  • Monteres raskt og enkelt på én dag i eksisterende bygg, noe som reduserer prisen sammenlignet med konvensjonelle installasjoner.
  • Anlegget tar ikke plass – og krever ikke for eksempel senket hems eller skapplass for oppbevaring av ventilasjonsaggregatet.
  • Enhetene sitter diskret i vegger og har ingen skjemmende røropplegg.
  • Skadelig mugg, sporer, skitt, pollen og lignende, som i konvensjonelle løsninger samler seg over tid i rør og kanaler, unngås og tilføres dermed ikke kontinuerlig inneklimaet.

God økonomi og penger til overs

Sammenlignet med andre konvensjonelle anlegg er det penger å spare

  • Installasjon av systemet er raskt og effektivt – og inkluderer ikke materialer til røropplegg. Det kan forventes en besparelse på inntil 50 % i forhold til konvensjonelle installasjoner i eksisterende bygg.
  • Strømforbruket for en standardløsning med to koblings enheter og fire interne enheter kan forventes å være 40-50 Watt/time, og dermed en besparelse på ca. 50 % i forhold til konvensjonelle anlegg.

Hovedkontor / Lager
Dalstuvegen 19 - 2340 Løten

Butikk / Kontor
Storgata 14 - 2408 Elverum

E-post: post@smik.no

Tlf: 411 56 566

Åpent: Ta gjerne kontakt først, for å være sikker på vi er på plass

Organisasjonsnummer: 931 684 183 MVA

Salgs- og leveringsbetingelser

Retur- og angrerettigheter

Sikkerhet og personvern

samarbeidspartner