Om

AIRbyNATURE er et dansk ventilasjonsselskap med kontor i Aalborg Danmark. Siden 2016 har de designet, produsert og levert rørløse ventilasjonsanlegg til private så vel som bedriftskunder. Produktet er patentert, og kan skreddersys til deg og dine behov, – enten det er for en eksisterende bolig eller til et fremtidig byggeprosjekt. Vi utvikler og leverer også ventilasjonsløsninger til hele rekkehuskomplekser, crossfit-sentre og leilighetsbygg.

Alle våre systemer er patentert og produsert internt av våre dyktige medarbeidere.

Vårt oppdrag er å bekjempe dårlig inneklima med en enkel og økonomisk løsning. Inneklima får ikke alltid full oppmerksomhet i hverdagen vår, men et dårlig inneklima kan ha stor negativ innvirkning på trivselen din. For eksempel har forskning vist at når skoleelever ble tilført frisk luft i 10 minutter, kunne de i gjennomsnitt miste opptil syv prosent flere oppgaver i løpet av de 10 minuttene. Elevene hadde med andre ord lettere for å konsentrere seg om skolearbeidet når de fikk frisk luft. Elevene merket ikke en gang at de hadde dårligere konsentrasjonsevne – og de merket heller ikke forskjellen på inneklimaet. Det er nettopp denne typen forbedringer vi ønsker å skape hos AIRbyNATURE.

Som kunde eller forhandler får du et innovativt og patentert produkt, produsert og eid av et dansk selskap med ekspertise og kunnskap.

Hovedkontor / Lager
Dalstuvegen 19 - 2340 Løten

Butikk / Kontor
Storgata 14 - 2408 Elverum

E-post: post@smik.no

Tlf: 411 56 566

Åpent: Ta gjerne kontakt først, for å være sikker på vi er på plass

Organisasjonsnummer: 931 684 183 MVA

Salgs- og leveringsbetingelser

Retur- og angrerettigheter

Sikkerhet og personvern

samarbeidspartner