Dit pulterkammer

Dit Pulterkammer valgte SolarVenti og sparte nesten 100 000 DKK på varmeregningen

Noe av det viktigste et selvlagringsselskap må administrere er å administrere fuktigheten i et lager. Unnlatelse av å gjøre det kan være skadelig for kundenes eiendeler – og til slutt skade bedriftens image.

Dit Pulterkammer® er alltid på jakt etter den beste løsningen, derfor valgte de å si ja til tilbudet vi presenterte dem høsten 2019 og samtidig inngå et test- og utviklingssamarbeid med SolarVenti! SolarVenti-løsningen stabiliserer fuktigheten ved å tilføre frisk og tørr luft som ventilerer lagerhallene – vi kaller dette byggets naturlige pust. Det har også ført til både økonomiske og energibesparelser for Dit Pulterkammer.

Nå sparer selskapet massivt på varmeregningen, og Dit Pulterkammer trenger ikke lenger bekymre seg for dårlig inneklima og høy luftfuktighet.

Dit Pulterkammers direktør Bjarne Christensen understreker at løsningen har bidratt til å sikre Dit Pulterkammers grønne tall på både den økonomiske og miljømessige bunnlinjen: «Ærlig talt virker det sprøtt at vi ikke har hatt behov for å skru på varmen i en periode på ni måneder» sier direktøren.

Vi setter pris på din interesse for organisasjonen vår.

Hovedkontor / Lager
Dalstuvegen 19 - 2340 Løten

Butikk / Kontor
Storgata 14 - 2408 Elverum

E-post: post@smik.no

Tlf: 411 56 566

Åpent: Ta gjerne kontakt først, for å være sikker på vi er på plass

Organisasjonsnummer: 931 684 183 MVA

Her bor vi

Salgs- og leveringsbetingelser

Retur- og angrerettigheter

Sikkerhet og personvern